Ξεκάθαρο μήνυμα προς όποιον επιχειρήσει να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα έστειλε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ στις δηλώσεις του εν όψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό ξεκαθάρισε ότι «αν ανακαλύψω έναν παίκτη να λειτουργεί εγωιστικά τότε θα βγει αμέσως από την ομάδα», ενώ μεταξύ άλλων ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τον Τσιντώτα, με αφορμή την κριτική που δέχεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τη νοοτροπία που υπάρχει: «Δεν χρειάζεται να λέμε ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να παίζουν καλά αυτοί οι ποδοσφαιριστές και να είμαστε στον αγωνιστικό χώρο ένα γκρουπ και όχι ο καθένας μόνος του… Θέλω στο γήπεδο να εμφανιστεί ένα γκρουπ παικτών που λειτουργούν όλοι μαζί, όπως και στις τρεις προηγούμενες θητείες μου, κάτι που μέχρι τώρα η ΑΕΚ δεν έχει δείξει. Αν ανακαλύψω έναν παίκτη να λειτουργεί εγωιστικά τότε θα βγει αμέσως από την ομάδα».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Η νίκη θα έρθει αν βγάλουμε πίστη στο γήπεδο και τη διεκδικήσουμε κόντρα σε μια οργανωμένη ομάδα με γρήγορους παίκτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το θέμα του τερματοφύλακα και τον Τσιντώτα: «Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου και τη στήριξή μου, αλλά στο ματς με τον Ολυμπιακό όπως και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες του δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να τον αξιολογούμε και να πρέπει να σκεφτούμε αν είναι προτιμότερο να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί ή να του δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης