Ασπίδα προστασίας στον Παναγιώτη Τσιντώτα ύψωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA, εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να παραδέχεται παράλληλα ότι ήταν βάλσαμο για την «Ένωση» το «τρίποντο» επί του Παναιτωλικού.

Όπως υποστήριξε ο έμπειρος προπονητής, το μεγαλύτερο πρόβλημα του «δικεφάλου» είναι πως «χρειάζεται νίκες για να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση των παικτών. Πρέπει να πιστέψουν οι ίδιοι στους εαυτούς τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος δε, στους Αθανασιάδη και Τσιντώτα, ο Χιμένεθ είπε: «Θέλω πάντα να έχω καλούς τερματοφύλακες. Δεν μπορείς να έχεις έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και έναν που δεν τον υπολογίζεις. Το καλύτερο είναι όταν ανοίγεις την πόρτα να έχεις δύο καλούς τερματοφύλακες.

Θέλω να προστατεύσω τον Τσιντώτα, ο οποίος δέχθηκε τα περισσότερα γκολ, αλλά δεν είναι μόνο δική του ευθύνη. Χρειάζομαι τον καλύτερο Τσιντώτα και ξέρω πως με σκληρή δουλειά θα επιστρέψει στο επίπεδο που ξέρω ότι μπορεί να είναι. Ο Αθανασιάδης θα πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να παίξει ανά πάσα στιγμή. Εδώ δεν είναι κανείς για διακοπές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης