Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει για την ΑΕΚ η υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες, με τις πιθανότητες επιστροφής του Βόσνιου στόπερ στην «Ένωση» να είναι πολλές.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να φορέσει εκ νέου τα «κιτρινόμαυρα» ο Βόσνιος, ενώ και ο παίκτης επιθυμεί διακαώς να γυρίσει στον «δικέφαλο»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο Βράνιες φέρεται να πιέζει τη διοίκηση της Άντερλεχτ να ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή του στην ομάδα του Χιμένεθ.

«Θέλω να γυρίσω, η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνω restart στην καριέρα μου» φέρεται να ανέφερε ο ίδιος σε επικοινωνία με τους «Μοβ», οι οποίοι δεν αποκλείεται να λυγίσουν, καθώς μπορεί η ελληνική ομάδα να μην προσφέρει όλο το συμβόλαιο για τον δανεισμό του, αλλά πρέπει να συνυπολογιστεί στις διαπραγματεύσεις και η οφειλή ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ των Βέλγων από την περσινή του μεταγραφή.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ομάδα, θέτοντάς τους υπ’ όψιν του Μανόλο Χιμένεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάπως έτσι, στην αναμονή για τον Βράνιες μπορεί να αποκτηθεί ήδη ένας στόπερ και να ακολουθήσει εκείνος, εφόσον επέλθει και το «διαζύγιο» με τον Ούρος Τσόσιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης