Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Ντανιέλε Βέρντε, εν όψει του προσεχούς αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, με τον Αργεντινό να πλέκει, μεταξύ άλλων, το εγκώμιο του Νίκου Κωστένογλου, τονίζοντας ότι η έλευσή του στον πάγκο της ομάδας τόνωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών του «δικεφάλου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την δική του παρουσία: «Δεν βρήκα καμία δυσκολία, προσαρμόστηκα εύκολα. Ήξερα που έρχομαι και γνώριζα αρκετά άτομα στην ομάδα. Θέλω να συνεχίσω έτσι και ακόμα καλύτερα. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, να βοηθήσω την ομάδα. Ναι είμαι συναισθηματικός, επηρεάζομαι όταν χάνω γκολ ή ευκαιρία αλλά έτσι πρέπει να ζήσω. Να μειώσω όσο μπορώ τα λάθη μου».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι δύσκολο με σημαντικούς ανταγωνιστές. Έχει ομάδες με εμπειρία στην Ευρώπη. Η διαφορά σε σχέση με το ισπανικό είναι η ποιότητα. Το ελληνικό θέλει περισσότερη δύναμη κι αυτό λόγω σωματοδομής με δυσκολεύει».

Για τη θέση που του αρέσει πιο πολύ να αγωνίζεται: «Περισσότερο έχω παίξει στα δεξιά κι εκεί το απολαμβάνω. Στ’ αριστερά μπορώ να προσαρμοστώ αλλά απολαμβάνω να παίζω και σαν δεκάρι. Αυτή η θέση μ’ αρέσει περισσότερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν: «Έχω ακόμη πολλά να δώσω, προσπαθώ να προσαρμοστώ στον τρόπο παιχνιδιού του πρωταθλήματος. Θέλω να δώσω χαρά στον κόσμο που με στηρίζει».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ: «Ο νέος προπονητής είναι καταπληκτικός, μας έχει μεταφέρει εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Νιώθουμε αυτοπεποίθηση και πραγματικά αυτό που θέλουμε είναι να του ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη. Νομίζω ότι τα τελευταία αποτελέσματα είναι μια απάντηση από πλευράς των ποδοσφαιριστών και να συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Για το γεγονός ότι δάκρυσε στο ματς με Κραϊόβα: «Το μόνο που ήθελα και ο λόγος που αντέδρασα έτσι ήταν ότι ήθελα να δώσουμε στον κόσμο τη νίκη. Δεν τα κατάφερα και αντέδρασα έτσι. Θέλω να δίνω χαρά στον κόσμο. Να το απολαμβάνω κι εγώ κι ο κόσμος».

Για ματς με τον Παναιτωλικό: «Εγώ θέλω να βελτιώνομαι. Δεν με απασχολεί ο αντίπαλος σαν ομάδα. Εγώ δουλεύω για να μειώσω τα λάθη μου, θέλω να σκοράρω και να βοηθήσω. Το καλύτερο για μένα είναι να βάλω δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα».

Για την προσωπική του ζωή στην Ελλάδα: «Τα πάντα είναι καλά εδώ. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα η υποδοχή ήταν καταπληκτική, γνώρισα τους συμπαίκτες μου και το κλίμα με βοήθησε να προσαρμοστώ. Προσωπικά είμαι μια χαρά και το μόνο που σκέφτομαι είναι το ποδόσφαιρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης