Ο Ρόναλντ Βάργκας αναφέρθηκε στους στόχους της ΑΕΚ και έκανε μια αποτίμηση της μέχρι τώρα εμπειρίας του στην Ελλάδα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου της ΑΕΚ σε ιστοσελίδα της Βενεζουέλας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η άφιξη του νέου προπονητή, Γκουστάβο Πογέτ, μας έδωσε αυτοπεποίθηση γιατί πλέον έχουμε διαφορετικές τακτικές. Παίζουμε συνήθως 4-3-3 και σε αυτό το σύστημα αγωνίζομαι συνήθως ως μεσοεπιθετικός, αλλά και στα άκρα, κάτι που μου δίνει τη δυνατότητα να μπαίνω στην περιοχή και να σκοράρω», τόνισε αρχικά.

Για την υψηλή παραγωγικότητά του, είπε: «Νομίζω πως είναι το φαγητό και το κλίμα (γέλια). Το πιο σημαντικό είναι πως είμαι υγιής. Ήθελα να πετύχω δέκα γκολ φέτος, αλλά έχω ήδη πετύχει οκτώ και γι’ αυτό πλέον θέλω περισσότερα. Θέλω να σκοράρω ακόμη πιο πολύ».

Μιλώντας για τους στόχους της ΑΕΚ είπε: «Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά στόχος μας είναι το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο και να παίξουμε στο Champions League. Τα πάμε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για το ενδεχόμενο κλήσης του στην εθνική ομάδα ανέφερε: «Θα προτιμούσα να μη μιλήσω για το θέμα αυτό. Δεν είναι της παρούσης. Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης