Στο μεγάλο πάθος που είχαν για τη νίκη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στάθηκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, σε δήλωσή του στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας ότι χαρακτηριστικό της αυτοθυσίας τους ήταν το γεγονός ότι «οι μισοί παίκτες είχαν αίματα στις κάλτσες τους και στα σορτσάκια τους στο ημίχρονο».

«Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε, νομίζω ότι σήμερα δείξαμε πολύ πάθος. Κάτι που θέλω να πω είναι ότι στο ημίχρονο, όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια, σχεδόν οι μισοί είχαν αίματα στις κάλτσες τους και στα σορτσάκια τους και αυτό έδειξε ότι το θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι και ότι παλέψαμε» ανέφερε ο 27χρονος γκολκίπερ που επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια για ματς πρωταθλήματος μετά από σχεδόν 100 ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία παρουσία του ήταν στις 3 Ιανουαρίου και την ήττα 3-0 από τον Ολυμπιακό, ενώ έκτοτε αγωνιζόταν μόνο σε ματς κυπέλλου.

Όσον αφορά το επιβλητικό 3-1 στην έδρα του Άρη, το αποτέλεσμα αυτό επέκτεινε την εξαιρετική παράδοση που έχει η ΑΕΚ, όταν αντιμετωπίζει τους «κίτρινους» στη Θεσσαλονίκη. Στους τελευταίους πέντε αγώνες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η Ένωση έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, η οποία όμως της χάρισε την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης