Ως πρόκληση αντιμετωπίζει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι την αυριανή (23/10) αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπάγερν για το Champions League, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός αμυντικός στις δηλώσεις του στο match programme του αγώνα με τους Βαυαρούς.

«Η συμμετοχή στο Champions League είναι κάτι που αξίζει να το περιμένεις σε όλη σου τη ζωή. Υπάρχουν παίκτες πολύ καλοί που το ονειρεύτηκαν και δεν έπαιξαν ποτέ. Πόσες ομάδες στην Ευρώπη είναι σαν την Μπάγερν, σταθερά στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου;» ανέφερε αρχικά ο έμπειρος στόπερ και πρόσθεσε:
«Στο ποδόσφαιρο δεν έχει καμία αξία το τι κουβαλάς πίσω σου, σημασία έχει το σήμερα, το τι έχεις μπροστά σου. Και μπροστά μας υπάρχει πλέον η πιο μεγάλη πρόκληση. Αυτά είναι τα ματς που μπορούν να σου αλλάξουν τα πάντα.
»Οι τρεις βαθμοί της νίκης θα είναι τεράστια υπόθεση, αλλά πρόκειται για κάτι ακόμα μεγαλύτερο, αν τα καταφέρεις. Είναι φήμη, είναι κύρος, ιστορία, αυτοπεποίθηση, τα πάντα. Αυτό είναι ο ορισμός του μεγάλου αγώνα, μια μεγάλη παράσταση σε ένα τεράστιο θέατρο».

Ο Τσιγκρίνσκι αναφέρθηκε και στη γενικότερη πορεία της ΑΕΚ, λέγοντας: «Είμαστε εφέτος πολύ καλύτεροι, όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ομάδα όταν επιστρέψουν όλοι οι παίκτες που έλειψαν μέχρι σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης