Tα βραβεία MVP και Best Goal της 3ης αγωνιστικής απονεμήθηκαν στον Πέτρο Μάνταλο της ΑΕΚ, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Τη βράβευση πραγματοποίησαν οι Ν. Χατζηθεοδώρου και Ν. Ιορδάνου.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν παίρνεις δύο βραβεία σε μια αγωνιστική μόνο χαρά μπορείς να νιώσεις, όπως άλλωστε θα ένιωθε κάθε ποδοσφαιριστής. Το σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα και να παίρνει τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς, εύκολο ή δύσκολο. Αυτή θα είναι η διπλή χαρά για μένα».

-Το γεγονός ότι τα βραβεία συνδυάστηκαν και με νίκη της ΑΕΚ, κάνει ακόμα πιο σημαντική αυτή τη βράβευση;

«Τη χαρά στη δίνουν περισσότερο οι τρεις βαθμοί, παρά αυτά τα δύο κύπελλα. Αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα».

-Το γκολ αυτό ήταν ένα από τα ωραιότερα της καριέρας σου;

«Ήταν το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει μέχρι τώρα».

Για το γκολ αυτό, τον Μάνταλο βράβευσε ο συντοπίτης του και φίλαθλος της ΑΕΚ Νίκος Χατζηθεοδώρου, ο οποίος τόνισε:
«Είναι από τα καλύτερά του γκολ, μέχρι το επόμενο. Θεωρώ ότι η αγαπημένη μας ΑΕΚ είναι πολύ τυχερή γιατί διαθέτει στις τάξεις της τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, όπως και ο ίδιος ο Πέτρος είναι πολύ τυχερός γιατί παίζει στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. Εδώ και κάποια χρόνια η ΑΕΚ στα χέρια ενός ανθρώπου, ο οποίος είναι ένας από μας κι αυτό σημαίνει ότι τα εκατομμύρια των φίλων της ΑΕΚ μπορούν και πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι».

Το βραβείο του MVP της 3ης αγωνιστικής έδωσε στον αρχηγό της Ένωσης ο Ντάνυ Ιορδάνου, η εταιρία του οποίου συγκαταλέγεται στους χορηγούς της ΠΑΕ:
«Είναι ιδιαίτερη χαρά, γιατί ο Μάνταλος είναι ηγέτης. Είναι ο πληρέστερος Έλληνας μεσοεπιθετικός που υπάρχει αυτή τη στιγμή και το να βραβεύεις τον αρχηγό της ομάδας σου σε τέτοιου είδους κατορθώματα είναι ό, τι καλύτερο. Είμαι αισιόδοξος για την επόμενη μέρα και όπως είπε και ο κόουτς, σκαλί – σκαλί θα ανεβαίνουμε όλο και περισσότερο. Έχει καλό υλικό η ομάδα, καλό προπονητή, καλή διοίκηση και βγάζει υγεία. Η υγεία φαίνεται και στο γήπεδο και εκτός γηπέδου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης