Έπεσαν και τυπικά οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος ως γνωστόν ανέλαβε την ομάδα μεσούσης της σεζόν, ανταποκρινόμενος και πάλι στο κάλεσμα της «Ένωσης», σε μια δύσκολη συγκυρία για τον σύλλογο.

Οι «κιτρινόμαυροι» στην ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ισπανό τεχνικό, τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στην ομάδα και σε αυτή την τέταρτη θητεία του στον «δικέφαλο», τονίζοντας ότι «θα είσαι για πάντα ένας από εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον ευχαριστεί εγκάρδια για την προσφορά του στην ομάδα μας και σε αυτή την τέταρτη θητεία του στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο και ολοκλήρωσε τη σεζόν με την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου για το Europa Conference League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με 175 αγώνες στον πάγκο της ομάδας μας, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2011 και του πρωταθλήματος του 2018, μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, ο Μανόλο Χιμένεθ, τρίτος προπονητής της ΑΕΚ σε αριθμό νικών στην Α’ Εθνική, θα κατέχει για πάντα περίοπτη θέση στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία και στις καρδιές των φιλάθλων μας.

Μανόλο, η οικογένεια της ΑΕΚ σε ευχαριστεί για όλα και σου εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής σου καριέρας.

Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης