Παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σέρβο προπονητή.

Το βράδυ της Παρασκευής από τη Σαουδική Αραβία έγινε γνωστό ότι ο 51χρονος τεχνικός έχει πρόταση από την Νταμάκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξέλιξη αυτή άνοιξε θέμα προπονητή στην ομάδα, καθώς ήταν κάτι που φαινόταν να απασχολεί και τον Μιλόγεβιτς, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν εν τέλει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Πλέον η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την πρόσληψη του διαδόχου του Μιλόγεβιτς, ο οποίος ήρθε στον «δικέφαλο» το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Σέρβος προπονητής κάθισε στον πάγκο της «Ένωσης» σε επτά ματς, στα οποία η ομάδα μέτρησε 3 νίκες, μία ισοπαλία και 3 ήττες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 51χρονος τεχνικός το Σάββατο θα πάει στα Σπάτα για να χαιρετίσει τους παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Οι δηλώσεις του Μιλόγεβιτς

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε: «Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί.

Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης