Απογοητευμένος για την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας παράλληλα ότι το ματς που ακολουθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για την «Ένωση».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον αγώνα: «Ο ΠΑΟΚ είχε πλάνο να μας δώσει εμάς την μπάλα και να μας χτυπήσει στην αντεπίθεση. Εμείς είχαμε την μπάλα, αλλά δεν μπορούσαμε. Το πλάνο του ΠΑΟΚ ήταν αυτό».
 
Για τη συνέχεια: «Με οποιονδήποτε αντίπαλο κι αν παίζεις είναι απογοητευτικό όταν χάνεις. Πρέπει όμως να έχουμε θετική σκέψη γιατί όλα είναι στο χέρι μας. Πρέπει να πιάσουμε τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Πρέπει να συνεχίσουμε».
 
Για την απογοήτευση του κόσμου: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως έχουμε την ίδια απογοήτευση και τον ίδιο πόνο. Θέλουμε να κερδίζουμε. Είναι όμως στο χέρι μας. Όλα εξαρτώνται από εμάς».
 
Για το αν μπορεί να βγάλει αντίδραση η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή: «Είναι ένας… τελικός. Αλλά είναι ένα παιχνίδι 90 λεπτά. Θα μπούμε να κερδίσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, το θέμα είναι να μη χάσουμε. Όλα είναι στο χέρι μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης