Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την κατέθεση ψυχής που έκαναν στο «Ολιμπίνσκι» απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση, έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ πριν τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Ισπανό να καλύπτει τον Μασούντ, για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε, «απειλώντας» τον μάλιστα με… φατούρο αν ζητήσει συγγνώμη.

«Aύριο έχω την καθιερωμένη συνέντευξη και πραγματικά μου φαίνεται περίεργο ότι δεν θα μιλήσω για τρεις διοργανώσεις. Στο τέλος του χθεσινού αγώνα τα συναισθήματα μου ήταν μπερδεμένα και δεν ήξερα τι να κάνω: αν έπρεπε να πάω στον κόσμο να χειροκροτήσω ή να έρθω σε εσάς, να σας φιλήσω και να σας πω ποσό περήφανος είμαι για εσάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σιγουρο είναι ότι πλέον παλεύουμε για πρωτάθλημα και Κύπελλο και για να το πω πιο ξεκάθαρα, από εδώ πέρα πρέπει να τα δώσουμε όλα για το… δικό μας πρωτάθλημα και το… δικό μας Κύπελλο», είπε στους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Παρασκευής ο 54χρονος Ανδαλουσιανός τεχνικός.

Στο τέλος της ομιλίας πήγε να ζητήσει το λόγο ο Σοτζέι Μασούντ και ο Μανόλο Χιμένεθ του είπε: «Μην διανοηθείς να ζητήσεις συγγνώμη, κανείς που προσπαθεί δεν οφείλει να ζητάει συγγνώμη. Εγώ στην καριέρα μου τέτοια ευκαιρία δεν έχασα ποτέ γιατί δεν είχα καταφέρει να βρεθώ σε αυτή τη θέση μπροστά από το τέρμα όπως εσύ, με την προσπάθεια που κατέβαλες σε όλο το παιχνίδι».

Μάλιστα, ο Ισπανός προπονητής «απείλησε» τον πολύπειρο Ιρανό διεθνή επιτελικό μέσο, λέγοντάς του με χαμόγελο ότι αν επιχειρήσει να ζητήσει συγγνώμη, θα πει στους συμπαίκτες του να του κάνουν όχι… πασίγιο, αλλά «φατούρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης