Στη φυσική έδρα του Άρη, το «Κλεάνθης Βικελίδης», θα διεξαχθεί, τελικώς, το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ.

Το ολικό lockdown που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, με μία από τις εξαιρέσεις να αφορά και το πρωτάθλημα της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας, οδήγησε σε αναθεώρηση τη διοργανώτρια αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα δεδομένα συνεκτιμήθηκαν και ύστερα από συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς αλλά και τους συλλόγους, ο συνεταιρισμός όρισε την αναμέτρηση στο γήπεδο του Άρη, αντί του γηπέδου της Λαμίας που είχε επιλεγεί.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει της Δ1α/Γ.Π.οικ. 69919 Κοινής Υπουργικής Απόφασης της 2-11-2020 η οποία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του αγώνα Άρης-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, η Super League χθες 4/11/2020, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς και τις δύο ομάδες (διαθεσιμότητα γηπέδου, άρτια κατάσταση αγωνιστικού χώρου, χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο της περιοχής κ.α.), όρισε τον αγώνα στο Δ.Α.Κ. Λαμίας “Αθ. Διάκος”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, κατόπιν του διαγγέλματος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και των διευκρινίσεων του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά και δεδομένου ότι πλέον ισχύουν κοινές προϋποθέσεις για όλα τα γήπεδα της χώρας, η Super League ενεργώντας άμεσα, ορίζει τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης” την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης