Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, η αυλαία της οποίας άνοιξε το Σάββατο με το ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά, παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ καλύτερος από το «τριφύλλι», βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Διούδη κι έτσι κόλλησε στο μηδέν (0-0) στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον προσπεράσει και να «στρογγυλοκαθίσει» αυτή στη δεύτερη θέση.

Αυτό φυσικά θα συμβεί αν η ομάδα του Καρέρα, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στο -1 από τους Θεσσαλονικείς, καταφέρει να περάσει χωρίς βαθμολογικές απώλειες από το Ηράκλειο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το ματς με τον φιλόδοξο ΟΦΗ (19.15, NovaSports 2) είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ, η οποία δεν θέλει να αφήσει ανεκμετάλλευτο το νέο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ, στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για τη δεύτερη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από το ματς στο «Θ. Βαρδινογιάννης» το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει ακόμη ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό, που βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο, και τον Άρη, οι οποίοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 21.30 (NovaSports 1) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Σάββατο 13 Ιουνίου

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-0

Κυριακή 14 Ιουνίου

19:15 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – ΑΕΚ (NovaSports 2)

21:30 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Άρης (NovaSports 1)

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

1) Ολυμπιακός (27) 69

2) ΠΑΟΚ (28) 53

3) ΑΕΚ (27) 52

4) Παναθηναϊκός (28) 46

5) Άρης (27) 37

6) ΟΦΗ (27) 34

—————————————————–

*** Ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 7 βαθμών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης