Με τρία παιχνίδια ανοίγει το Σάββατο η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League, από την οποία φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 17.15 θα υπάρξει αγωνιστική δράση σε δύο γήπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο «AEL FC Arena» η AΕΛ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον νεοφώτιστο, Βόλο (Novasports 3), ενώ την ίδια ώρα στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό (Novasports 1), σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής.

Στις 19.30 (Novasports 2) το ενδιαφέρον θα στραφεί στο «Θ. Βαρδινογιάννης», όπου η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον φιλόδοξο φέτος, ΟΦΗ, με στόχο την επιστροφή της στις νίκες.

Από το πρόγραμμα της Κυριακής, όπως προαναφέραμε, δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένο για τις 19.30 (Novasports 1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο βασικοί διεκδικητές του τίτλου είναι ισόβαθμοι στην κορυφή της βαθμολογίας και, όπως είναι φυσικό, θα υπερβάλλουν εαυτούς για τη νίκη, προκειμένου να μείνουν χωρίς… συγκάτοικο στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Νωρίτερα όμως θα πραγματοποιηθούν ακόμη τρία παιχνίδια που παρουσιάζουν κι αυτά ενδιαφέρον.

Στις 15.00 (Novasports 1) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στις 17.15 η Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο (ΕΡΤ Sports) στα Πηγάδια, την ώρα που ο Άρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Λαμία (Novasports 2).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30/11

17:15 ΑΕΛ-Βόλος (Novasports 3)

17:15 Πανιώνιος-Παναιτωλικός (Novasports 1)

19:30 ΟΦΗ-ΑΕΚ (Novasports 2)

Κυριακή 1/12

15:00 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (Novasports 1)

17:15 Ξάνθη-Ατρόμητος (EΡΤ Sports)

17:15 Άρης-Λαμία (Novasports 2)

19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (Novasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης