Άρχων του ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ θα είναι ο κορυφαίος Ολλανδός διαιτητής Ντάνι Μακέλι, ενώ το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός θα διευθύνει ο Σλοβένος Ιβάν Κρούζλιακ, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Προφανώς, η ΚΕΔ περίμενε πως το βαθμολογικό ενδιαφέρον εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής θα ήταν μεγαλύτερο, εξ ου και έρχεται για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους διαιτητές, ο Ντάνι Μακέλι, που έχει σφυρίξει αρκετές φορές ακόμα στην Ελλάδα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο παιχνίδι στη χώρα μας για τον Ολλανδό, κατηγορίας elite, ήταν ο περσινός τελικός του Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2, ενώ είχε βρεθεί την περασμένη σεζόν και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0 για την κανονική διάρκεια, αλλά και στους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0 (πρωτάθλημα), Άρης-ΑΕΚ 2-2 (Κύπελλο) πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέεγκστρα, Γιαν Ντε, 4ος ο Τζοβάρας και στο VAR ο Κέβιν Μπλομ με τον Σαμοΐλη. 

Στην ίδια κατηγορία όμως συγκαταλέγεται και ο Σλοβένος Ιβάν Κρούζλιακ, που θα βρεθεί στο ντέρμπι της Τούμπας, ο οποίος όμως δεν έχει σφυρίξει ξανά στην Ελλάδα για εγχώριο παιχνίδι. Μαζί του θα βρίσκονται οι συμπατριώτες του Μπράνισλαβ Χάντσκο, Γιαν Πόζορ, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Μίχαλ Όσένας, με τον Ψαρρή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη πλευρά, ο Έλληνας ρέφερι Τάσος Παπαπέτρου θα σφυρίξει την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Άρη στην Ήπειρο, μαζί με τους Απτόσογλου, Πετρόπουλο, 4ο τον Τσακαλίδη και στο VAR τους Κουμπαράκη, Μπουξμπάουμ. 

Η σέντρα του αγώνα σε όλα τα παιχνίδια θα γίνει την Τρίτη στις 20:00

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης