Για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα κινείται η ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν,  με τους ανθρώπους της ομάδας να… σκανάρουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να βρουν τον νέο «φύλακα άγγελο» της εστίας του «δικεφάλου».

Πάντα στα υπ’όψιν βρίσκεται το όνομα του Βασίλη Μπάρκα σε περίπτωση που η Σέλτικ αποφασίσει να τον παραχωρήσει δανεικό, ωστόσο σίγουρα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις από τους «κιτρινόμαυρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια από αυτές είναι ο Τόμας Καμίνσκι, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με την Μπλάκμπερν και, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», απασχολεί την ελληνική ομάδα.

Πάντως, όπως επισημαίνεται στο σχετικό δημοσίευμα, η περίπτωση του 28χρονου Βέλγου γκολκίπερ δεν είναι και τόσο εύκολη.

Ο Καμίνσκι, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος στα «ρόδα», μετρώντας μαζί τους 44 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022, ενώ η αγγλική ομάδα έχει οψιόν να τον κρατήσει για έναν ακόμη χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διοικούντες την Μπλάκμπερν δεν σκοπεύουν να τον πουλήσουν, αλλά για να δελεαστούν και να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων για τον Βέλγο γκολκίπερ θα πρέπει η πρόταση που θα τους γίνει να ξεπερνά το ένα εκατ. ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης