Έπειτα από το σαββατιάτικο «διπλό» επί του Απόλλωνα Σμύρνης και λίγο πριν μπουν σε ρυθμούς Μπάγερν Μονάχου, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την «Αγια-Σοφιά».
Οκτώ ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, το πρωί της Κυριακής, βρέθηκαν στο εργοτάξιο και είδαν από κοντά την πρόοδο των εργασιών του υπό ανέγερση νέου γηπέδου της ομάδας, ενώ επίσης ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των έργων.

Το γκρουπ των παικτών της ΑΕΚ που βρέθηκε στην «Αγια-Σοφιά» το πρωί της Κυριακής αποτελούταν από τους Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Τσόσιτς, Τσιντώτα, Γιακουμάκη, Γαλανόπουλο, Μπακασέτα και Σβάρνα, ενώ παρόντες ήταν επίσης οι Δημητριάδης, Κόλα και Μιχαηλίδης.
Αρχικά εκκλησιάστηκαν στη Μητρόπολη της Νέας Ιωνίας χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Φιλαδέλφειας, Γαβριήλ, παίρνοντας την ευχή για το ματς με την Μπάγερν, παρακολούθησαν χειροτονία κληρικού, ενώ στη συνέχεια ζήτησαν να επισκεφτούν το γήπεδο για να δουν από κοντά τον ρυθμό της εξέλιξης των έργων για πρώτη φορά μετά την τελευταία τους επίσκεψη τον περασμένο Δεκέμβρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Όλοι, όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανέβασε στα social media η ΑΕΚ, έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον για το πως εξελίσσονται οι εργασίες και πότε θα είναι έτοιμο το νέο σπίτι της Ένωσης ώστε να μπουν σε αυτό με τη κιτρινόμαυρη φανέλα! Μάλιστα χαρακτηριστικά ρωτούσαν «πότε μπαίνουμε μέσα» καθ’ όλη τη διάρκεια της ξενάγησης τους.
Video από την επίσκεψη των παικτών της ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά»

Video από τον εκκλησιασμό των «κιτρινόμαυρων»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 

 
 
Πηγή: gazzetta
Φωτογραφίες: intime

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης