Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει απευθυνθεί η ΑΕΚ για τα fake profiles του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Facebook και το Instagram.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν διαθέτει σελίδα στα social media και το πρόβλημα αφορά δύο συγκεκριμένα προφίλ τα οποία αναμένεται να «κατεβούν» μετά τη σημερινή καταγγελία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eν τω μεταξύ ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος χειρουργήθηκε την Τρίτη με επιτυχία στον αστράγαλο από τον Λάκη Νικολάου, εντός της ημέρας αναμενόταν να πάρει εξιτήριο από το ιατρικό κέντρο.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, θα επιστρέψει σπίτι και σε λίγες εβδομάδες θα αρχίσει το πρόγραμμα επανένταξής του, με στόχο να είναι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Λίγο πριν βγει από το νοσοκομείο ο Πορτογάλος έγραψε: «Όλα πήγαν καλά στο χειρουργείο και φεύγω από το νοσοκομείο τώρα. Ευχαριστώ για όλες τις υπηρεσίες του νοσοκομείου, τον Παντελή Νικολάου, τον Χάρη Λάλο και την ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, όλο το προσωπικό του νοσοκομείου που με φρόντισαν πολύ καλά. Και δεν ξεχνάω ποτέ τα μηνύματα του κόσμου. Επίσης, την υποστήριξη της οικογένειάς μου, της γυναίκας μου και των φίλων μου. Τώρα ήρθε η ώρα για ανάρρωση για να είμαστε έτοιμοι όλους αυτούς τους μήνες εργασίας. Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης