Στη σύλληψη του οπαδού της ΑΕΚ, ο οποίος στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στον Βόλο (14/5) είχε πετάξει φωτοβολίδα εντός της Opap Arena, προχώρησε τη Δευτέρα η αστυνομία.

Με συντονισμένες ενέργειες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. και το τμήμα για την Αθλητική Βία ο εν λόγω οπαδός που πέταξε τη φωτοβολίδα ευθείας βολής συνελήφθη στην Εύβοια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος οπαδός στο 75ο λεπτό του ματς με τον σύλλογο της Μαγνησίας είχε εκτοξεύσει μία φωτοβολίδα ευθείας βολής στο απέναντι πέταλο προκαλώντας φωτιά, η οποία κατασβέστηκε αμέσως.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδίκασε το εν λόγω περιστατικό, το οποίο θα μπορούσε να είχε στερήσει ανθρώπινη ζωή και τον τιμώρησε δια βίου από το γήπεδο της, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του.

Τελικά ο οπαδός της «Ένωσης» εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Εύβοια και η υπόθεση οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη όπου θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης