Σιμάνσκι: «Έγινε αυτό που ήθελα από την πρώτη στιγμή»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020, 19:22
Σιμάνσκι: «Έγινε αυτό που ήθελα από την πρώτη στιγμή»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ΑΕΚ έκανε ο Νταμίαν Σιμάνκσι. Ο Πολωνός που μετακόμισε μόνιμα από την Αχμάτ Γκρόζνι στην Ένωση, είπε:

«Όταν ήρθα στην ΑΕΚ, από τις πρώτες μέρες που ήμουν εδώ και γνώρισα τους ανθρώπους της ομάδας και στα γραφεία και στο προπονητικό κέντρο, όταν άρχισα να καταλαβαίνω τις συνθήκες σε όλα τα επίπεδα της ομάδας, αυτό που ήθελα και είπα μέσα μου ήταν ότι πρέπει να κάνω τα πάντα για να μείνω εδώ!»,

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που το κατάφερα και που μπορώ, ήρεμος πλέον, να συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα τόσο μεγάλο club, τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως εγώ το βλέπω! Το πρώτο που αισθάνομαι υποχρεωμένος να κάνω είναι να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που όλοι μου έδειξαν. Από εδώ και πέρα αυτό που προέχει για μένα είναι η καθημερινή σκληρή δουλειά και η προσπάθεια να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα.

Συγκεντρωμένος, πλέον, μόνο στη δουλειά μου, δεσμεύομαι ότι θα δώσω για την ΑΕΚ όλη μου την ψυχή, όλα όσα έχω μέσα μου. Αυτός είναι τώρα ο επόμενος στόχος, αυτό που θέλω από εδώ και πέρα. Να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα και να μείνω στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια. Ευχαριστώ για όλα».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020, 19:24