Με αφορμή τη σαββατιάτικη αναμέτρηση της Σέλτικ με τη Χαρτς στο Εδιμβούργο (11/8, 14:30) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σκωτίας, ο Μπρένταν Ρότζερς αναφέρθηκε και στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο τεχνικός των «Κελτών» είπε αρχικά για το ισόπαλο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης (1-1): «Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, γι’ αυτό και συμμετέχει σε αυτό το γύρο της διοργάνωσης. Αν πηγαίναμε στο ημίχρονο με το 1-0, τότε όλοι θα έλεγαν πόσο καλά παίζαμε. Η μόνη μου απογοήτευση ήταν το γκολ που δεχθήκαμε λίγο πριν το ημίχρονο, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες στην επανάληψη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης στο ΟΑΚΑ (14/8, 21:00), τόνισε: «Την επόμενη εβδομάδα, θα βγούμε στο γήπεδο, γνωρίζοντας πως ακόμα έχουμε μια πολύ καλή πιθανότητα. Κανένας δεν μας έδινε ελπίδα όταν πέρυσι πήγαμε στην έδρα της Άντερλεχτ, για το Champions League, και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα (σ.σ. νίκη με 3-0). Όλοι πίστευαν το ίδιο και μετά το 0-0 εντός έδρας με τη Ρόζενμποργκ πέρυσι και πήγαμε εκτός έδρας και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα (σ.σ. νίκη με 1-0) με καλή εμφάνιση. Έχω πίστη στους παίκτες μου ότι θα πάνε στην Αθήνα και θα πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Σε ό,τι αφορά την πιθανή χρησιμοποίηση του Μούσα Ντεμπελέ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με την Ένωση, ο Ρότζερς είπε με νόημα: «Πάντα θα πρέπει να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα. Σε αυτό το σημείο της σεζόν και με αυτού του τύπου τον τραυματισμό, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να μείνει εκτός για άλλες έξι εβδομάδες. Θα δούμε πώς θα πάει. Θα πρέπει να δούμε και πώς αισθάνεται ο ίδιος ο Μούσα. Δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις. Δεν μπορείς να βάλεις χρονικό όριο σε αυτά τα πράγματα. Πάντα θα πρέπει να ζυγίζεις και το ρίσκο που παίρνεις».

Εν τω μεταξύ, στο δυναμικό της Σέλτικ ανήκει και πάλι ο Εμίλιο Ιζαγκίρε. Ο 32χρονος αριστερός μπακ, 97 φορές διεθνής με την Ονδούρα, μετά την παρουσία του στην Αλ Φεγιά επιστρέφει στην Σκωτία για λογαριασμό της πρωταθλήτριας. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 28 ματς με το σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας, ενώ έχει και 252 συμμετοχές με τη Σέλτικ (2010-2017). Φυσικά, ο Ιζαγκίρε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης