Δικαιωμένος για την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ δήλωσε ο Ορμπελίν Πινέδα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας του, την «Milenio».

Ο Μεξικανός άσος ανέφερε ότι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στους «κιτρινόμαυρους», τονίζοντας ότι προσπαθεί σε κάθε ματς να δίνει τον καλύτερό της εαυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, μιλώντας για το προσεχές Μουντιάλ, επισήμανε ότι κάθε παίκτης, όπως και ο ίδιος, θέλει να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας.

«Ήταν πολύπλοκη η κατάσταση, είχα πάει από την Κρουζ Αζούλ όπου είχα χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν συνέβη στη Θέλτα, αλλά έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο. Τώρα πλέον είμαι στην άλλη πλευρά, το εκμεταλλεύομαι και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλάω για συμπαίκτες, ομάδες ή διοικούντες, πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Τώρα πρέπει απλά να παίζω, νιώθω πολύ καλά σε φυσική κατάσταση, είμαι πολύ συγκεντρωμένος και αν δεν είμαι στη λίστα στο τέλος θα υποστηρίζω την Εθνική όσο περισσότερο μπορώ», δήλωσε αρχικά ο Πινέδα.

«Το άγχος πάντα θα υπάρχει, κάθε παίκτης θέλει να βρίσκεται στην τελική λίστα. Όλοι προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να συνεισφέρουν αυτό που μπορούν. Οραματίζομαι τον εαυτό μου στα πάντα, από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Πάντα οραματίζομαι τον εαυτό μου να είναι στο 100% και να βοηθάω σε όποια θέση χρειάζεται. Αυτό με βοηθάει να βρίσκομαι στο ανώτατο επίπεδο και περισσότερο απ’ όλα να το εκμεταλλεύομαι και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό εντός και εκτός γηπέδου», συνέχισε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο Πινέδα επισήμανε: «Όχι, νομίζω πως στο Μεξικό, όπως και στην Ευρώπη, το πρωτάθλημα είναι δυνατό και υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες. Στο τέλος της ημέρας αν είσαι σε εξαιρετική κατάσταση καλούν αυτούς που είναι σε καλύτερο επίπεδο ανταγωνισμού. Όλοι είμαστε διαθέσιμοι να συμμετέχουμε και να είμαστε στη λίστα. Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα μπορεί να συμβούν σε αυτούς τους μήνες και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και να περιμένεις την απόφαση του προπονητή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης