Χαρτοπόλεμος των οργανωμένων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, 10:20
Χαρτοπόλεμος των οργανωμένων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου

Χαρτοπόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, μετά την εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στους Πειραιώτες και τους «κιτρινόμαυρους» στη Ριζούπολη (26/7, 21.00).

Η ΘΥΡΑ 7 σε ανακοίνωσή της ανέφερε τα εξής:

Δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε μετά την τελευταία ανακοίνωση της Φλορίτζιναλ, περί ήθους, καλού και κακού. Να λοιπόν που πάτε να επιβεβαιώσετε την ηθική σας ακόμα μια φορά!

Μετά από το μαγείρεμα του τελικού κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον φίλο σας, τον Κοντονή, με τις συνεχείς παρατάσεις και τον πόλεμο εναντίον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πάτε πάλι με ύπουλο και άνανδρο τρόπο να κατακτήσετε το κύπελλο Ελλάδας.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι οι υπάλληλοι Μελισσανίδη και Σαββίδη, που διοικούν την ΕΠΟ, αποφασίζουν να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη, 100 μέτρα από το γήπεδο της ΑΕΚ με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Ενημερώνουμε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ, ΑΥΓΕΝΑΚΗΔΕΣ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΔΕΣ και όλους τους ΑΛΛΟΥΣ ότι ΑΝ ο τελικός γίνει στη ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΑΔΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

Και όποιος θέλει θα μάθει γιατί η Ριζούπολη έμεινε στην Ιστορία.

ΘΥΡΑ 7

Πάντως η απάντηση της Original 21 δεν άργησε να έρθει. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Με έκπληξη βλέπουμε την κατά τ’ άλλα καλύτερη ομάδα, την αποδεκτή από όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, αυτούς που παίζουν την πιο ωραία μπάλα, να έχουν ένα άγχος, μια ανησυχία για τον τόπο διεξαγωγής του τελικού.

Δεν άργησαν λοιπόν από την ώρα που έγινε γνωστό ότι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό θα είναι η Ριζούπολη, να βάλουν τα άβουλα όντα, τους καλύτερους και πιο υπάκουους υπηρέτες-υπαλλήλους τους να ταράξουν λίγο τα νερά, να δημιουργήσουν κλίμα, να σπείρουν φόβο (δεν μπορούμε να κρατηθούμε από τα γέλια).

Βγήκε λοιπόν η θύρα Λ7 και με έναν αχταρμά ασυναρτησιών (τους βοηθάει η τεχνολογία και έκαναν την έκπληξη να μην υπάρχει ορθογραφικό λάθος) που περιέχει από Κοντονή μέχρι Γεραπετρίτη και από υπαλλήλους ΕΠΟ μέχρι Αυγενάκη (εδώ κι αν γελάμε) μας λέει ότι αν ο τελικός γίνει στην Ριζούπολη θα έρθουν χιλιάδες μέχρι την πόρτα. Μάλιστα.

Δεν θα σας απαντήσουμε σαν οπαδοί προς οπαδούς για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είστε οπαδοί. Θα σας απαντήσουμε σαν ΟΠΑΔΟΙ προς ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

Ακούστε λοιπόν υπάλληλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, του δήμου Πειραιά και της Cosco.

Εμάς δεν μας ενδιαφέρει πού θα γίνει ο τελικός, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να έχει κόσμο... Να σας έχουμε απέναντι μέσα και έξω από το γήπεδο και να βλέπετε στο τέλος την ΑΕΚ να σηκώνει το κύπελλο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν οπαδό που ξεχάσατε να γράψετε... αλλά είπαμε θα σας μιλάμε σαν να μιλάμε σε υπαλλήλους. Πάμε παρακάτω...

Ελπίζουμε μια φορά να φερθείτε σαν άντρες, να κρατήσετε το λόγο σας και να έρθετε χιλιάδες μέχρι την πόρτα.

Η Φιλαδέλφεια που είναι όπως λέτε 100 μέτρα θα είναι πάντα φιλόξενη για εσάς. Σας περιμένουμε να μας προσφέρετε πάλι τον καλύτερο ανατολίτικο χορό σας και εμείς από κάτω να σας χειροκροτάμε και να σας θαυμάζουμε.

Για τους μυημένους από Φιλαδέφεια παλιούς υπαλλήλους, σας ενημερώνουμε και ότι ο δήμος έχει βάλει καινούριους κάδους... ευρύχωρους!!

Πολύ όμως φοβόμαστε πως ΑΝ έρθετε θα έρθετε όπως την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε σε τελικό!! Κονσέρβα μέσα σε πούλμαν όλα τα υπαλληλάκια, πίσω από την ομάδα με την συνοδεία της αθλητικής βίας, ομάδων Δέλτα, περιπολικών και εισαγγελέα. Ή μήπως ήρθατε κάπως αλλιώς και δεν το θυμόμαστε;;;

Όπου και να γίνει ο τελικός σας περιμένουμε στις 26 Ιουλίου ... Υπαλληλάκια!!!

Υ.Γ: Η φωτό που επιλέξαμε είναι από το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού, 100 μέτρα από το γήπεδό μας. Ο πύρινος του κόσμος που δεν λυγάει ποτέ έρεε κατά χιλιάδες μέχρι την πόρτα... Ό,τι ακριβώς θα κάνει και στις 26 Ιουλίου.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, 10:42