Πιένες για την Εισαγγελία, καθώς από το πρωί πέρασαν το κατώφλι της για διαφορετικές υποθέσεις οι μεγαλομέτοχοι στις ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, στην ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβολή πήρε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αφού ο αθλητικός εισαγγελέας θεώρησε σκόπιμο να μιλήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ εφόσον ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των εμπλεκομένων στην υπόθεση με την επίθεση στον διαιτητή Ζωγράφο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι κλήθηκαν για συστάσεις, ώστε να πέσουν οι τόνοι στο ελληνικό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, με αφορμή τις σκληρές ανακοινώσεις και αλληλοκατηγορίες που συνεχίζουν να ανταλλάσσουν μετά το μεταξύ τους ντέρμπι για το Κύπελλο. Οι καταθέσεις Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαρρή είναι ένορκες, ενώ δεν αποκλείεται ενώπιον του εισαγγελέα να βρεθεί το επόμενο χρονικό διάστημα και ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την άφιξη του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής δεν έκανε καμία δήλωση.

Εξηγήσεις στον εισαγγελέα από Μαρινάκη

Το κατώφλι της Ευελπίδων πέρασε λίγο πριν από τις 11.10 το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο έρευνας της αθλητικής δικαιοσύνης για τα όσα κατήγγειλε ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» αναφορικά με τη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εξερχόμενος από το γραφείο του εισαγγελέα -όπου και παρέμεινε για περίπου 1,5 ώρα- περιορίστηκε να πει: «ότι είχα να πω, το είπα στον εισαγγελέα».

Ο αθλητικός εισαγγελέας έχει καλέσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρόεδρο της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή για την υπόθεση ΖωγράφουΟ αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγκλου έχει καλέσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρόεδρο της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή. Οι τρεις ισχυροί παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου δίνουν ένορκες καταθέσεις, οι οποίες θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία για την επίθεση αγνώστων κατά του αντιπροέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ Χρ. Ζωγράφου στον Κολωνό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε γνωστοποιήσει ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ απείλησε τηλεφωνικά τον κ. Ζωγράφο, ζητώντας του μεταξύ άλλων να ορίσει συγκεκριμένους διαιτητές στην αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» με την Παναχαϊκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επανέλαβε τις καταγγελίες και «φωτογράφησε» ως ηθικό αυτουργό του ξυλοδαρμού του αντιπροέδρου της ΚΕΔ, Χρ. Ζωγράφου, τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στην Ευελπίδων Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος

Δεκτικοί στις παρατηρήσεις του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγκλου εμφανίστηκαν οι πρόεδροι των ομάδων μπάσκετ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος υπέβαλε την Τρίτη την παραίτησή του, συναντήθηκε για περίπου 20 λεπτά με τον αθλητικό εισαγγελέα και αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις. Η συνάντηση με τους επικεφαλής της ΚΑΕ Ολυμπιακός διήρκεσε τον διπλάσιο χρόνο.

Βγαίνοντας από την εισαγγελία οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσαν:

Γ. Αγγελόπουλος: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και εφαρμόζονται.

Π. Αγγελόπουλος: Η πορεία μας ως τώρα και στον Ολυμπιακό και στη ζωή και στην οικογένειά μας και σε όλα είναι πάντοτε στο πλαίσιο των νόμων και της νομιμότητας. Σεβόμαστε απόλυτα τους θεσμούς.

Διαβάστε επίσης:
Πόλεμος Μελισσανίδη-Μαρινάκη, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014, 21:22

Λουκέτο επ’ αόριστον, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014, 20:16

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης