Πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ μπορεί να διασπάσει την άμυνα της Βίντι εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης στη Βουδαπέστη.
Παράλληλα ο τεχνικός της «Ένωσης», ο οποίος έδειξε εμφανή πρόθεση να… αποποιηθεί τον τίτλο του φαβορί, καθώς, όπως εξήγησε, αυτό ίσως βοηθάει τους γηπεδούχους, μεταφέροντας το άγχος στη δική του ομάδα, τόνισε πως περιμένει από τους παίκτες του να εμφανιστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι απέναντι στους Ούγγρους.

Αναλυτικά ο Ουζουνίδης μίλησε:

– Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Μπορεί όλοι να λένε ότι η ΑΕΚ είναι φαβορί, όμως σ΄αυτό το επίπεδο οι πιθανότητες είναι 50-50. Μπορεί και να βολεύει τον αντίπαλο να λέει ότι η ΑΕΚ είναι φαβορί, όμως περιμένουμε ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Τα προηγούμενα ματς η Βίντι τα έφερε στον τρόπο που ήθελε, τα πήγε πολύ κλειστά. Αρα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι΄αυτό και να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για το «κρυφό χαρτί» της ΑΕΚ: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πολύ σοβαροί και να παίξουμε όπως μπορούμε. Τα υπόλοιπα στοιχεία δεν μπορούμε να τα αποκαλύψουμε εδώ. Οσο για τις πιθανότητες, όταν διεκδικείς πρόκριση στο Champions League –το είπα και στους παίκτες μου- πρέπει να ιδρώσεις, να ματώσεις. Τίποτα δεν γίνεται εύκολα».

– Για το αν καταφέρει να διασπάσει την πολύ σκληρή άμυνα της Βίντι: «Υπάρχει τρόπος… Από εκεί και πέρα, είναι ένα εκτός έδρας ματς. Ας μας κάνουν κι αυτοί επίθεση, δεν πειράζει! Και εμείς και η Βίντι είμαστε καλές ομάδες, απλά είμαστε εντελώς διαφορετικές. Ολοι λένε ότι η Βίντι παίζει σφιχτά. Σύμφωνοι, αλλά το παίζει πολύ καλά αυτό. Εχει συγκεκριμένο στιλ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της κι αυτό της έχει φέρει αποτελέσματα. Άρα σημαίνει ότι το κάνει καλά κι εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

– Για την ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας:
«Δεν χρειάζονται πολλά. Τα παιδιά είναι καλά, έχουν αυτοπεποίθηση. Αυτό που έκανα εγώ από την πλευρά μου ήταν να το ισορροπήσω κάπως. Να περάσουμε στους ομίλους του Champions League δεν είναι ποτέ εύκολο. Μακάρι να ήταν. Πήραμε μια μεγάλη πρόκριση με τη Σέλτικ, αλλά τώρα μας περιμένει μια μεγάλη πρόκληση. Στο ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία τι έχεις κάνει, αλλά τι έχεις μπροστά σου. Αυτά τα παιχνίδια έχουν πολύ μεγάλη σημασία για όλους μας. Τώρα, το τι θα γίνει θα το δούμε στο τέλος»

Μπακασέτας: «Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε την Βίντι»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε ήδη εξασφαλίσει το Europa League. Όμως έχουμε αποδείξει ότι έχουμε φιλοδοξίες και θέλουμε κάτι παραπάνω. Είμαστε χαρούμενοι και περιμένουμε με ανυπομονησία να παίξουμε και στο Champions League γιατί θα ανέβει το επίπεδο της ομάδας, αλλά και του καθενός από εμάς ξεχωριστά.

Δεν έχουμε εστιάσει σε κάποιους παίκτες, αλλά στο σύνολο της ομάδας. Πιστεύουμε ότι δεν στηρίζεται σε κάποιον παίκτη, αλλά Εχει τον σεβασμό μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φοβόμαστε να την αντιμετωπίσουμε»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης