Οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 θα γίνουν γνωστές το βράδυ της Τετάρτης (24/6).

Ο Ολυμπιακός, θα υποδεχθεί (21:30, COSMOTE SPORT 1 HD) τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της ήττας που γνώρισε στην Τούμπα με 3-2. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με 2-0 και όλα έδειχναν ότι θα έφθαναν σε μία άνετη επικράτηση. Όμως οι παίκτες του Φερέιρα αντέδρασαν και πέτυχαν την ολική ανατροπή. Ένα αποτέλεσμα που καλούνται να διαφυλάξουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», απέναντι στον Ολυμπιακό, που χρειάζεται νίκη με διαφορά ενός γκολ για να πάρει την πρόκριση. Οι Πειραιώτες είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη χώρα, καθώς, όπως αποδεικνύεται, δεν έχει επηρεαστεί από την τρίμηνη διακοπή λόγω του κορωνοϊού και τηρουμένων των αναλογιών είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα (19:00, COSMOTE SPORT 2 HD) η ΑΕΚ, έχοντας ως… παρακαταθήκη το 2-1 από το ΟΑΚΑ, φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πρόκειται για τον αγώνα της χρονιάς, όπως δηλώνουν οι «κίτρινοι του βορρά», που στην πρόσφατη αναμέτρηση για τα πλέι οφ της Super League έδειξαν να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με την Ένωση. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και σημείωσαν από δύο γκολ, γεγονός που προϊδεάζει για έναν αμφίρροπο ημιτελικό.

Το πρόγραμμα:

Τετάρτη 24 Ιουνίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

19:00 COSMOTE SPORT 2 HD Άρης-ΑΕΚ (1-2)

21:30 COSMOTE SPORT 1 HD Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (2-3)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης