Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει, μπορεί να πάρει τη νίκη στο αποψινό της παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο νεαρός άσος της «Ένωσης», Γιάννης Μπότος μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την επιστροφή του μετά την επέμβαση στο γόνατο: «Ένας καθαρισμός ήταν. Μια μικρή επέμβαση. Όλα καλά».

Για την πρόκριση επί του Άρη: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Πάντα ο Άρης είναι δυνατός. Ακόμη και χωρίς κόσμο είναι η έδρα του. Είναι καυτή έδρα. Τα καταφέραμε όμως… Μας άξιζε η πρόκριση. Ειλικρινά πίστευα μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι θα περάσουμε. Και η σέντρα του Παουλίνιο ήταν εξαιρετική και το γκολ του Λιβάγια. Παικτάρα…».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Μετά από τους χαμένους τελικούς με τον ΠΑΟΚ, νομίζω φέτος είναι η σειρά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Κυνηγάμε το Κύπελλο και τη 2η θέση, οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό ματς. Είναι δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι καλά, αλλά κι εμείς νομίζω μετά και την πρόκριση έχουμε δείξει καλό πρόσωπο. Νομίζω θα πάμε καλά».

Για την κούραση και τις απουσίες της ομάδας του: «Λείπουν κάποιοι πολύ σημαντικοί παίκτες, ωστόσο όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και ο προπονητής τους βλέπει όλους. Όσοι μπουν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι καλή ομάδα. Το ξέρουμε, αλλά νομίζω θα τους κερδίσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης