Πρόβλημα έχει προκύψει στην ΕΠΟ σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του επαναληπτικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ρεβάνς των δύο ομάδων επρόκειτο να γίνει στο ΟΑΚΑ είτε 4 είτε 5 Μαρτίου, βάσει του προγράμματος, ωστόσο για αυτές τις δύο ημερομηνίες προκύπτουν πολλά εμπόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός δίνει τη Δευτέρα (2/3) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα της Super League και ως ε τούτου το ματς δεν μπορεί να γίνει Τετάρτη στις 4/3.

Πρόθεση της ΕΠΟ είναι να γίνει την Πέμπτη 5/3 στις 19:30, αλλά υπάρχει η, δικαιολογημένη, ένσταση της αστυνομίας, δεδομένου ότι την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το TOP 16 της Euroleague, κι έτσι υπάρχει κίνδυνος συνάντησης των οπαδών της ΑΕΚ και του τριφυλλιού στους χώρους των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Η Επιτροπή Κυπέλλων της ΕΠΟ βρίσκεται σε επαφή με όλα τα εμπλεκόμενες πλευρές, προκειμένου να βρεθεί λύση. Αρχικά θα συζητηθεί το ενδεχόμενο με τη Super League το ματς πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Αστέρα να γίνει Κυριακή, ενώ θα ζητηθεί από την αστυνομία να πει τη θέση της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα Κυπέλλου, για την επόμενη εβδομάδα, 11 ή 12 Μαρτίου, αλλά αυτό θεωρείται ως η έσχατη λύση.

Πάντως η απόφαση για το πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας ρεβάνς μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα ληφθεί στις αρχές ερχόμενης εβδομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης