Ένα διαφορετικό πρόσωπο θα παρουσιάσει η ΑΕΚ στην ρεβάνς του Β΄ προκριματικού γύρου του Europa Conference League με την Βελέζ Μόσταρ (29/7, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD), όπως υποστήριξε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ένωσης Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να προκριθεί παρά την ήττα στο πρώτο ματς με 2-1, αρκεί οι παίκτες του να αφήσουν πίσω τους τα λάθη του αγώνα της περασμένης Πέμπτης και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ενδεκάδα απέφυγε να πει πολλά πράγματα, ενώ επανέλαβε ότι δεν του άρεσε καθόλου η διαιτησία του πρώτου αγώνα. Πάντως, δεν έψαξε για δικαιολογίες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «… δεν έμεινα ευχαριστημένος με τίποτα από το προηγούμενο ματς, δεν περίμενα τέτοια εικόνα, ούτε θέλω να έχω δικαιολογία και δεν με νοιάζει να έχω».

Συνέχισε ο Μιλόγεβιτς: «Το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και θεωρώ ότι αύριο θα παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ΑΕΚ θέλω να περάσω κάποια στοιχεία που πρέπει να έχουμε ανεξαρτήτως τον αντίπαλο που παίζουμε.

Σίγουρα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι διπλές οι απαιτήσεις, πέρυσι ήταν μονά τα παιχνίδια. Αυτή είναι η δεύτερη ευκαιρία και σίγουρα με τον νέο κανονισμό με το εκτός έδρας γκολ, έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι, να έχουμε τα στοιχεία που θέλω να έχει ομάδα, να πολεμά για κάθε μπάλα, να έχει πειθαρχία και τρεξίματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν βοηθήσουν οι μεταγραφές στο δεύτερο ματς με την Βελέζ, απάντησε: «Δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Αυτά τα παιδιά είχαν προπονήσεις πριν έρθουν στην ΑΕΚ, είναι και κάποια παιδιά που ξέρουν το DNA της ΑΕΚ. Αυτό που με ευχαριστεί πολύ είναι που όλοι τους είναι αποφασισμένοι και όλοι θέλουν να παίξουν. Από εκεί και πέρα, είμαι σε προσωπική επαφή μαζί τους, να δω σε τι κατάσταση είναι, αλλά θεωρώ ότι οι παίκτες είναι αρκετά καλά».

Για την απουσία του κόσμου σχολίασε: «Αν μας επηρεάζει αρνητικά καλύτερα να μην συμμετέχουμε στο άθλημα. Μας λείπουν οι φίλαθλοι. Για μένα ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε με κόσμο. Περιμένω να έρθουν και οι δικοί μας να δουν το παιχνίδι.

Θα ήθελα να τους ζητήσω λίγο υπομονή. Ας με κρίνουν από το πρώτο παιχνίδι. Ξέρω ότι δεν έχουμε χρόνο, απλά εύχομαι και θέλω να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα. Ελπίζω να κάνουμε κάτι που ονειρεύονται οι φίλοι της ΑΕΚ. Τώρα που θα φτάσουμε έχω απαγορεύσει τα μεγάλα λόγια. Δεν μου αρέσει να λέμε πολλά στα αποδυτήρια και να μην κάνουμε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το ποιο ήταν το πιο μεγάλο λάθος του στο πρώτο ματς: «Ο κάθε προπονητής έχει την τακτική του. Ό,τι πλάνο και να έχουμε, αν χάνουμε τις προσωπικές μονομαχίες δεν θα πάει τίποτα καλά. Δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι, δεν μας βγήκε τίποτα καλά.

Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Εγώ προσπαθώ να ξεχάσω, αν και κάθε ήττα δεν είναι καλή, αλλά μπορούμε να μάθουμε πολλά από τα λάθη που κάναμε».

Για τα διαιτητικά λάθη και αν θεωρεί ότι επηρέασαν το αποτέλεσμα: «Δεν θέλω να κρίνω τη διαιτησία, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ήμουν ευχαριστημένος από τα σφυρίγματα. Δεν πρέπει, όμως, να στεκόμαστε εκεί. Πήραμε εύκολες κάρτες από φάουλ που ήταν δεν ήταν. Οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μην ασχολούνται με τη διαιτησία. Μετά το ματς μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης