Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελεί για την ΑΕΚ το ματς της χρονιάς, αφού η Ένωση κάνει… περίπατο στο πρωτάθλημα της Football League και έχει επικεντρωθεί στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου θέλει να κάνει την υπέρβαση, κατακτώντας το τρόπαιο αφήνοντας εκτός νυμφώνος τον πρωταθλητή.

Το παιχνίδι της Τετάρτης αποτελεί τελικό για την ομάδα του Δέλλα, αλλά και για τους φίλους της Ένωσης, που θα αξιολογηθούν για την συμπεριφορά τους από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, που θα βρίσκονται στα επίσημα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δέλλας θα παρατάξει την ομάδα με τους Ανέστη, Μπακάκη, Σοϊλέδη, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Πλατέλλα, Μάνταλο και Αραβίδη. Το σχήμα δηλαδή που εμπιστεύεται μέχρι σήμερα.

Να σημειωθεί ότι για το παιχνίδι έχουν απομείνει περίπου 4.000 εισιτήρια. Σήμερα αναμένεται να εξαντληθούν και έτσι, μαζί με τους κατόχους διαρκείας, στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται 69.618 θεατές για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης