Ο προπονητής της Λας Πάλμας, Πάκο Χέμεθ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο Canarias en Hora, επεσήμανε πως θα ήθελε όσο τίποτε άλλο να έχει διαθέσιμους τους Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο. Οι δύο επιθετικοί αγωνίζονται στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από το σύλλογο των Κανάριων Νήσων, ο οποίος δίνει μάχη για την παραμονή στη La Liga.

«Δεν έφερα τον Ιανουάριο τον Αραούχο γιατί πίστευα ότι θα θα έρχονταν άλλοι ποδοσφαιριστές. Εκείνη τη στιγμή δεν πίστευα πως ο Αραούχο ήταν ένας ποδοσφαιριστής που χρειαζόμασταν, αλλά αν μπορούσα να τον φέρω τώρα, δεν θα υπήρχε καμία αμφιβολία ότι θα το έκανα, γιατί τώρα οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν καλή», τόνισε αρχικά ο Χέμεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να προσθέσει για την περίπτωση του Κροάτη φορ ότι: «Ο Λιβάγια είναι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει. Ωστόσο, δεν μου προτάθηκε. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου υπήρχε η δυνατότητα να έρθει ο Λιβάγια, τότε αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν εδώ. Ποτέ, όμως, δεν έπεσε στο τραπέζι η πιθανότητα να επιστρέψει ο Λιβάγια παρά μόνο ο Αραούχο».

Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός έχει σημειώσει φέτος 11 γκολ σε 34 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις ενώ ο Κροάτης έχει ένα λιγότερο σε 37 συμμετοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης