Αν και οι περισσότεροι το γνώριζαν ήδη, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε και επίσημα τους ποδοσφαιριστές ότι η προγραμματισμένη για αύριο επιστροφή τους στις προπονήσεις αναβάλλεται για όσο διαρκούν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Ο Μάσιμο Καρέρα είχε δώσει άδεια μέχρι τις 20 Μαρτίου, όμως μεσολάβησαν τα έκτακτα μέτρα που προβλέπουν μεταξύ άλλων το κλείσιμο όλων των αθλητικών χώρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σημερινή επικοινωνία ρωτήθηκαν οι παίκτες αν χρειάζονται ο,τιδήποτε και σε δυο-τρεις περιπτώσεις που ζητήθηκε κάτι, παραδόθηκε σπίτι τους.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με το πρόγραμμα που έχει δώσει ο γυμναστής Τζόρτζιο Ντ’Ουρμπάνο και με την… τηλεπροπόνηση που έχει καθιερώσει, με τους Γαλανόπουλο, Τσιγκρίνσκι να συνεχίζουν κανονικά την αποθεραπεία τους, με όλες τις προφυλάξεις.

Επίσης, δεν έχει αναφερθεί από κανέναν σύμπτωμα του ιού, ενώ η ΠΑΕ έχει αποφασίσει να υποβάλλει άπαντες σε έλεγχο, τις παραμονές της επιστροφής τους στις προπονήσεις. Αυτό, βέβαια, δεν μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά και το μόνο σίγουρο είναι ότι η αποχή θα διαρκέσει τουλάχιστον έως το τέλος Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης