Σε ερωτήσεις φίλων της ΑΕΚ απάντησε ο Πέτρος Μάνταλος μέσω Skype. O αρχηγός της «Ένωσης» περιέγραψε την καθημερινότητά του και ανταποκρίθηκε σε ερωτήματα που έθεσαν οι φίλαθλοι μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ στο Instagram.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι ανυπομονεί να μπει στο νέο γήπεδο, ωστόσο δεν έχει σκεφτεί ακόμη το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι απαντήσεις του Μάνταλου:

– Ο τρόπος που περνάω αυτές τις ημέρες την καθημερινότητά μου είναι πολύ βαρετός! Πάρα πολλές ώρες σπίτι. Αν θα βγω, θα βγω για λίγο τρέξιμο. Βγάζω βόλτα τον σκύλο, βλέπω ταινίες, όπως όλος ο κόσμος, και παίζω play station και συγκεκριμένα το Fortnite.

– Μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο, η προπόνηση, οι αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Κάθε μέρα σκέφτομαι όλο και περισσότερο να μπαίνω στο νέο μας γήπεδο. Γενικά δεν σκέφτομαι όμως κάτι άλλο παρά μόνο το παρόν. Έχω μέλλον μπροστά μου και δεν έχω εξετάσει ακόμη το ενδεχόμενο να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ.

– Το «20» ήταν πρώτος αριθμός που είχα διαλέξει, χωρίς να σημαίνει κάτι για εμένα. Το επέλεξα όταν ήμουν στην Ξάνθη και το κράτησα.

– Το πιο όμορφο γκολ που έχω βάλει ήταν εναντίον της Λάρισας, που, αν δεν κάνω λάθος, κερδίσαμε 3-0 (σ.σ. 4-0 τον Σεπτέμβριο του 2017), αλλά το πιο σημαντικό ήταν στον τελικό κυπέλλου (2006) επί του Ολυμπιακού.

– Η καλύτερη στιγμή, την ώρα που πήρα στα χέρια μου το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

– Ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει μέσα στην ΑΕΚ ήταν ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Τα μεγαλύτερα… πειραχτήρια στη ομάδα είναι ο Μπάρκας και ο Αραούχο. Είναι οι δύο που, άμα έχεις νεύρα, καλύτερα να μην τους συναντήσεις! Ο πιο στιλάτος είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος. Αν μπορούσα να φέρω πίσω κάποιον παλιό συμπαίκτη μου, από Έλληνες θα έφερνα τον Λαμπρόπουλο και από ξένους τον Γιόχανσον.

– Από τους παλιούς παίκτες της ΑΕΚ θαυμάζω πολλούς, τον Δέλλα, τον Ζήλο, τον Τσιάρτα, τον Μπορμπόκη.

– Μέσι ή Ρονάλντο; Μπάρτσελόνα ή Ρεάλ; Πρώτη σκέψη, Μέσι και Μπάρτσα!

– Έχω μετανιώσει που μετά τη Β΄ Λυκείου επικρατούσε στο μυαλό μου μόνο το ποδόσφαιρο και ήμουν μέτριος μαθητής. Δεν έχω φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου να μην παίζει ποδόσφαιρο. Εκτός αθλητισμού δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έκανα οτιδήποτε άλλο. Θα μου άρεσε -δεν ξέρω αν θα μπορούσα- να έπαιζα μπιτς βόλεϊ επαγγελματικά».

– Έχω 2-3 αγαπημένα συνθήματα. Όμως από τη μέρα που πήραμε το πρωτάθλημα και ακούστηκε στη Ριζούπολη το «Μια ιστορία από την Πόλη» ξεχώρισε αμέσως.

– Η καλύτερη φάρσα που μου έχουν κάνει δεν βρέθηκε ποτέ ποιος ήταν ο ένοχος, έγινε όταν άλλαξε τις φόρμες μας. Έτσι έφυγα με μία άλλου μεγέθους, νομίζω XL. Μέχρι σήμερα η φόρμα αυτή είναι εδώ και η δική μου αγνοείται.

– Αγαπημένο μου τραγούδι είναι το «Δεν είμαι άλλος» του Θηβαίου, ενώ τελευταία ακούω το «Σκάνδαλο» του Κιάμου. Αγαπημένη μου ταινία είναι το Contratiempo (σ.σ. «Αόρατος επισκέπτης» του 2016) και αγαπημένο φαγητό τα γεμιστά της μάνας μου και όχι τα γεμιστά γενικά!».

– Μικρός ονειρευόμουν να παίξω σε όσες ομάδες του εξωτερικού έβλεπα στην τηλεόραση. Έλεγα στον εαυτό μου “πρέπει να παίξεις εκεί, ψηλά”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης