Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Φωκικό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Πέτρος Μάνταλος, σχολιάζοντας τη νίκη με 1-0 επί του συλλόγου της Άμφισσας.

Παράλληλα ο διεθνής άσος της Ένωσης έδωσε σύνθημα για ένα καλό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα της Football League, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για μία καλή αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είχα καταφέρει να αγωνιστώ στο πρώτο παιχνίδι, πίστευα πως θα ήταν κοντά μας ο κόσμος κι ενώ είχαμε κερδίσει το πρώτο ματς 4-0 ήρθαμε εδώ για να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας και τα καταφέραμε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Το πρόβλημά μας ήταν η τελική ευκαιρία αλλά καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και συνεχίζουμε την πορεία μας», είπε αρχικά στην κάμερα του OTE-TV μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ πρόσθεσε:

«Νομίζω το αποψινό είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε συνέχεια στο πρωτάθλημά μας, δηλαδή οι αντίπαλοί μας θα μας περιμένουν πίσω στην άμυνα. Όσον αφορά το πρόγραμμα δεν μπορείς να πεις αν είναι εύκολο ή δύσκολο, εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξεκινήσουμε δυνατά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης