Η ΑΕΚ κατάφερε την περασμένη αγωνιστική, εκμεταλλευόμενη και την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, να ανέβει στο ρετιρέ της βαθμολογίας και, όπως είναι φυσικό, θέλει να παραμείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος του ποδοσφαιρικού μαραθωνίου της Super League.

Αυτό τόνισε και ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της Nova, εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, επισήμανε πως στο μυαλό όλων στην ομάδα είναι το πώς θα καταφέρουν να κρατήσουν την «Ένωση» στην πρώτη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αισθανόμαστε πολύ καλά. Έχουμε αυτοπεποίθηση», είπε χαρακτηριστικά ο Λιβάι, προσθέτοντας: «Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά συνήλθαμε, πήραμε τα αποτελέσματα και τώρα είμαστε καλά». 

«Τώρα θα είναι η δουλειά μας, να πρέπει να μείνουμε στην κορυφή. Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, μέρα με την μέρα, πρέπει να έχουμε το μυαλό μας εκεί», υπογράμμισε ο επιθετικός από το Τρινιτάντ & Τομπάγκο. 

«Δεν υποτιμάμε κανέναν. Έχουμε ένα αγωνιστικό πλάνο και θα πάμε για να το εκτελέσουμε σωστά. Το πιο σημαντικό είναι να πάμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε εμείς. Αν έχασαν κάποιο βαθμό οι αντίπαλοι σ’ αυτή την έδρα, είναι καλοδεχούμενο αυτό το γεγονός, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς», κατέληξε ο Λιβάι Γκαρσία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης