Συγκινητικό είναι το «αντίο» του Μάρκο Λιβάγια, μετά από τέσσερις σεζόν στην ΑΕΚ. Το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές ανακοινώθηκε χθες, όταν ο Κροάτης αρνήθηκε την τελική προσφορά της ΠΑΕ για ανανέωση της συνεργασίας, η οποία εκπνέει στις 30 Ιουνίου.

Ο διεθνής επιθετικός αισθάνθηκε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στο αποχαιρετιστήριό του μήνυμα μέσω Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σ’ αυτό διευκρινίζει ότι δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι της αποχώρησής του, αλλά το μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε η ανάγκη για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Παράλληλα, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τους τελευταίους τέσσερις μήνες της περιόδου, αν και αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει κυρίως η διοίκηση σε συνεννόηση με τον Ισπανό προπονητή.

Το μήνυμα του Λιβάγια:

«Μετά από δύο μήνες βαθιάς σκέψης, πήρα μια απόφαση. Μια απόφαση που πιθανότατα θα δυσαρεστήσει κάποιους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι μόνο μια επιλογή ζωής, που πήρα με την οικογένειά μου και τον μάνατζέρ μου και είναι μόνο για τη ζωή μου.

Έχω φορέσει με υπερηφάνεια τη φανέλα της ΑΕΚ για πολλά χρόνια.

Επέλεξα να τελειώσω το ταξίδι μου με την ΑΕΚ, έζησα με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και πάθος. Και με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και πάθος θα φορέσω αυτή τη φανέλα μέχρι την τελευταία στιγμή, τον τελευταίου αγώνα.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν είναι οικονομικοί λόγοι, αλλά για την ανάγκη για νέες προκλήσεις, κίνητρα και στόχους.

Ήθελα να το ανακοινώσω με καθαρό και διαφανή τρόπο, για τον μεγάλο σεβασμό που έχω προς το Club, την ομάδα και τους οπαδούς, που θα παραμείνουν πάντα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης