Ο Μάρκο Λιβάγια θέλει να αγωνιστεί εκ νέου στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του, όμως αργεί ακόμα αυτή η ώρα. Την προσδιόρισε, μάλιστα, ο ίδιος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «24sata.hr», λέγοντας ότι αυτό θα γίνει σε λιγότερο από τρία χρόνια, όταν η κόρη του θα πάει στο Δημοτικό και πριν από τα 30α του γενέθλια!

Ο 26χρονος επιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο νέο προπονητή: «Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, με τον νέο προπονητή. Ο Μάσιμο Καρέρα μόλις έχει φτάσει και χρειάζεται χρόνος για να τα βάλουμε σε τάξη και να παίξουμε. Ο νέος προπονητής αγαπάει την δυνατή προπόνηση, την οποία μας έδειξε τις πρώτες δύο εβδομάδες. Έχει μεγάλη εμπειρία, έχει κερδίσει το ρωσικό πρωτάθλημα με τη Σπάρτακ, ήταν βοηθός του Κόντε, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά συγκεκριμένο, παίζουμε αρκετά κλειστά, θα πάρει κάποιο χρόνο για να το συνηθίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα επτά γκολ και τις τρεις ασίστ που έχει έως τώρα στην εφετινή σεζόν, είπε: «Ίσως θα μπορούσα να σκοράρω περισσότερα γκολ, αλλά παίζω είτε πίσω από τον επιθετικό, είτε αριστερά και πρέπει να είμαι ικανοποιημένος. Με την ΑΕΚ κέρδισα το πρωτάθλημα, έπαιξα σε δύο τελικούς στο Κύπελλο, δεν είναι άσχημα στο σύντομο χρονικό διάστημα που είμαι εκεί. Το συμβόλαιο με δεσμεύει για ενάμιση χρόνο στην ΑΕΚ, είμαι καλά, με σεβασμό και πρέπει να είμαι ικανοποιημένος».

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής στη Χάιντουκ, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός: «Η Χάιντουκ είναι η ομάδα μου και φυσικά παρακολουθώ όλα όσα συμβαίνουν. Όσο για μένα, έχω συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο, μετά θα δούμε, αλλά σε κάθε περίπτωση ελπίζω ότι μια μέρα θα φορέσω τη φανέλα της Χάιντουκ πάλι.

Δεν είναι μακριά, είμαι 26 ετών, αλλά είμαι σχεδόν 10 χρόνια στο εξωτερικό. Και φυσικά σκέφτομαι να επιστρέψω. Σίγουρα υπάρχει νοσταλγία, κάθε φορά που έρχομαι σπίτι, ειδικά αν οι διακοπές είναι περισσότερες μέρες. Αλλά είμαι επαγγελματίας, ξέρω γιατί είμαι στο εξωτερικό και ποιες είναι οι υποχρεώσεις μου. Με την οικογένειά μου, είναι ευκολότερο σε σχέση με πριν που ήμουν μόνος μου, η κόρη μου πηγαίνει στο ελληνικό νηπιαγωγείο, μιλάει ελληνικά και το σχέδιο είναι να επιστρέψει στο σπίτι από τη στιγμή που πηγαίνει στο σχολείο, δηλαδή όχι περισσότερο από 3,5 χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης