Την αίσθηση πως θα μπορούσε να μείνει αρκετά χρόνια στην ΑΕΚ, αποκάλυψε ο Μάρκο Λιβάγια, στην διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην Gazzetta Dello Sport.

«Γύρισα πολύ κατά την διάρκεια της καριέρας μου, από την Ιταλία στην Ρωσία, την Ελβετία και την Ισπανία. Αλλά στην Αθήνα είμαι πολύ καλά και αισθάνομαι ότι μπορώ να μείνω ακόμα για πολύ. Στο Europa League παίζουμε καλά και η Μίλαν θα το διαπιστώσει», είπε ο Λιβάγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική αθλητική εφημερίδα σημειώνει, ότι τα δυο γκολ που έχει πετύχει ο Κροάτης επιθετικός στο Europa League, τον «καθιστούν πιο επικίνδυνο επιθετικό της ΑΕΚ».

Ο Λιβάγια στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ιντερ. «Είμαι ερωτευμένος με την Ιντερ, είμαι οπαδός της. Εκεί ξεκίνησα, σημειώνοντας τα πρώτα γκολ στο San Siro. Με παρουσίασε ο Στραματσόνι, με τον οποίο μας συνδέει ότι και οι δύο πήγαμε στην Ελλάδα. Όμως όταν είσαι 18 ετών είναι δύσκολο να παίξεις σε μία τόσο δυνατή ομάδα. Η Ιντερ παραμένει στην καρδιά μου και είναι ένας λόγος για να θέλω να σκοράρω με την Μίλαν», τόνισε.

«Ημουν 16 ετών όταν με αναζητούσαν. Μίλησα με την Ιντερ, γύρισα όμως πίσω στην Χάιντουκ, γιατί το συμβόλαιό μου δεν είχε λήξει. Με πλησίασε η Μίλαν, αλλά είχα δώσει τον λόγο μου και όταν το κάνω δεν μπορώ να κάνω πίσω. Ούτε για χρήματα. Τώρα έχω ωριμάσει. Εχω την σύντροφό μου Ιρις και μία κόρη, τεσσάρων μηνών, την Ελισσάβετ. Με αυτές έγινα άντρας», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τον Κάλινιτς τον ξέρω καλά. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Ήμασταν και οι δύο στο Σπλιτ, αλλά στους νέους της Χάιντουκ. Είναι πολύ καλός, τον παρακολουθώ, όπως και όλους τους Κροάτες που ζουν εδώ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης