Όλους τους παίκτες στη διάθεσή του είχε σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ για μια δυνατή προπόνηση, μετά την χθεσινή αποθεραπεία. Ο Ισπανός προπονητής έχει αναλώσει μεγάλο μέρος των δύο τελευταίων ημερών σε συζητήσεις και αναλύσεις με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αποφορτιστεί άμεσα το κλίμα που «βάρυνε» απότομε μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από την ΑΕΛ.

Κύριος στόχος παραμένει το κύπελλο, με την ΑΕΚ να έχει πολύ ισχυρό προβάδισμα επί της Λαμίας με το 2-0 του πρώτου αγώνα. Ωστόσο, η ρεβάνς της Μεγάλης Πέμπτης (25/4, 18:00) πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα προσοχή καθώς οι τελευταίες εμφανίσεις δεν αφήνουν περιθώρια για εφησυχασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αγωνιστικό επίπεδο, υπάρχει μια σκέψη για χρησιμοποίηση του Τσιγκρίνσκι στη Λαμία, όμως προς το παρόν δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Ουκρανός προέρχεται από μακρά περίοδο αποχής και το πρόγραμμα επανένταξής του στοχεύει στην 5η Μαΐου για να αγωνιστεί εναντίον του Λεβαδειακού και ασφαλώς στη συνέχεια να είναι 100% έτοιμος για βασική ενδεκάδα στον τελικό κυπέλλου (11/5).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης