«Ξεχωριστή σχέση αυτή που έχει η ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, 12:34
«Ξεχωριστή σχέση αυτή που έχει η ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ»

Για ακόμη μία χρονιά η ΟΠΑΠ ΑΕ βρίσκεται στο πλευρό της ΑΕΚ, ως μέγας χορηγός της ΠΑΕ. Η συνεργασία αυτή που κρατάει εδώ και πέντε χρόνια παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία του οργανισμού, στο κέντρο της Αθήνας.

«Η ΑΕΚ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και ιστορικούς συλλόγους στην Ελλάδα. Η ομάδα αυτή είναι το τέλειο ταίρι για τον οργανισμό μας. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη σεζόν 2019/2020» δήλωσε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕΚ, Ντέμιαν Κόουπ.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος και α΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, επεσήμανε: «Είναι μια ξεχωριστή σχέση αυτή που έχει η ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ. Αποτελεί το σημαντικότερο στρατηγικό συνεργάτη μας και το σημαντικότερο θεμέλιο του χορηγικού μας προγράμματος. Θέτουμε υψηλούς στόχους, τόσο όσον αφορά τις αθλητικές επιδόσεις όσο και την κοινωνική προσφορά. Ο ΟΠΑΠ είναι κάτι ευρύτερο από μια απλή εταιρεία. Είναι γνωστή η προσφορά του στον άνθρωπο, στον αθλητισμό, στην κοινωνία».

 

Ο Ίλια Ίβιτς, στην πρώτη του επίσημη τοποθέτηση ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, είπε: «Ο χορηγός της φανέλας είναι πάντα καθοριστικός για την επίτευξη των στόχων του. Ο ΟΠΑΠ στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια τον αθλητισμό αλλά και την κοινωνία με σημαντικές δράσεις. Του αξίζουν συγχαρητήρια και εύχομαι η χορηγική μας συνεργασία να συνεχιστεί και στο μέλλον».

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης, υπενθύμισε ότι με τον συγκεκριμένο χορηγό στη φανέλα «... καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και να αγωνιστούμε σε δύο μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο CEO της ΟΠΑΠ ΑΕ Καμίλ Ζίγκλερ και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Οδυσσέας Χριστοφόρου, ενώ από πλευράς ΑΕΚ παραβρέθηκαν ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κωστένογλου, ο Βασίλης Μπάρκας, ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο Νταβίντ Σιμάο, ο Νίκλας Χουλτ και ο Μάριος Οικονόμου.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, 14:06