Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή του επαναληπτικού αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες επρόκειτο να διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, έχοντας αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση, μετά τη μεταξύ τους λευκή ισοπαλία (0-0) στην Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, όπως προαναφέραμε η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε την αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα, λόγω φυσικά της κακοκαιρίας, που πλήττει μεταξύ άλλων και το Λεκανοπέδιο.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ και την ενημέρωσε ότι το γήπεδο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα μείνει κλειστό τουλάχιστον ως την Τετάρτη.

«Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για τις 26/01/2022 αγώνας της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Εξ αιτίας της κακοκαιρίας έχει αναβληθεί και ο αγώνας Αναγέννησης Καρδίτσας-Παναθηναϊκού», αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, την ίδια τύχη είναι πολύ πιθανό να έχουν και τα άλλα δύο παιχνίδια Τετάρτης, Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Άρης.

Την Τρίτη (25/1) αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η Επιτροπή για να θα αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τις συναντήσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το «Αθανάσιος Διάκος».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ανακοινώθηκε η αναβολή του επαναληπτικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Αναγέννηση Καρδίτσας στη θεσσαλική πόλη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης