Σε αναβολή οδηγήθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ, λόγω του προβλήματος που παρουσιάστηκε στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου με το ύψος του δοκαριού σε μία από τις δύο εστίες.

Κατά τη διάρκεια του ζεστάματος οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν για τις διαστάσεις των δοκαριών του γηπέδου και συγκεκριμένα για το ύψος του δοκαριού της μίας εστίας του γηπέδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνθρωποι των δύο ομάδων μαζί με τους διαιτητές μέτρησαν με μεζούρα τις διαστάσεις της συγκεκριμένης εστίας και διαπίστωσαν ότι ήταν όντως πέντε εκατοστά χαμηλότερη.

Η εστία στην οποία παρουσιάστηκε το πρόβλημα με το ύψος του ενός δοκαριού:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως οι άνθρωποι του γηπέδου προσπάθησαν να διορθώσουν το σφάλμα με το ύψος της εστίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν χρονικό περιθώριο για να διορθωθεί το πρόβλημα που είχε προκύψει μέχρι τις 18:00. Τότε ο διαιτητής Μανούχος, συνοδευόμενος από τους βοηθούς του, βγήκε και πάλι στο γήπεδο και έκανε αυτοψία στην εστία, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στα αποδυτήρια, όπου έκανε γνωστή την απόφασή του για αναβολή του ματς.

Πλέον η τύχη της αναμέτρησης, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει στις 17:30 θα κριθεί στον αθλητικό δικαστή.

Κατέθεσε ένσταση η ΑΕΚ

Από την πλευρά της Ένωση κατέθεσε ένσταση όπως έκανε γνωστό, αναφέροντας πως «καταθέσαμε ένσταση μέχρι την προβλεπόμενη ώρα έναρξης του αγώνα (σσ. στις 17:30), έγινε μέσω του αρχηγού μας, Σέρχιο Αραούχο.

Σημειώσαμε πως ήταν αντικανονικές οι διαστάσεις και στις δύο εστίες από 4 μέχρι και 7 εκατοστά. Κατόπιν της ένστασης, οι διαιτητές μέτρησαν τα δοκάρια και διαπίστωσαν πως έστεκε το επιχείρημά μας.

Δόθηκε το εύλογο χρονικό διάστημα που προβλέπει ο κανονισμός των 30 λεπτών, βγήκαν ξανά οι διαιτητές, μέτρησαν και έχουν διαπιστώσει και πάλι ότι υπάρχει αντικανονικότητα στις διαστάσεις και στις δύο εστίες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης