Ανακοίνωση, μέσω της οποίας καταδικάζει τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη, εξέδωσε την Παρασκευή η ΚΕΔ.

Η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ καταδικάζουν, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την απαράδεκτη επίθεση κατά της ομάδας των Πορτογάλων Διαιτητών, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα ΑΕΚ-Άρης, την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τέτοια γεγονότα δεν βλάπτουν μόνο την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε διεθνές επίπεδο, αλλά και επιδεινώνουν τις προσπάθειες της ΚΕΔ να προσκαλέσει και να ορίσει ξένους διαιτητές στους κρίσιμους αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA, η οποία υποστηρίζει τις προσπάθειες της ΚΕΔ για τους ορισμούς των ξένων διαιτητών, έχει ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΚΕΔ ζητά τη διερεύνηση εις βάθος του συμβάντος από την ΕΠΟ και τους αθλητικούς εισαγγελείς, καθώς και την επιβολή των ενδεδειγμένων κυρώσεων.

Η ΚΕΔ καλεί επίσης την ΕΠΟ, την Super League-1 και όλους τους συλλόγους να υιοθετήσουν αυστηρά μέτρα, οποιουδήποτε είδους, τα οποία θα προστατεύσουν τους διαιτητές σε όλους τους επόμενους αγώνες του Ελληνικού Κυπέλλου και του Super League-1».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης