Καταθέτει έφεση η ΑΕΚ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, 17:40
Καταθέτει έφεση η ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως θα καταθέσει έφεση κατά της ποινής (απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για οκτώ μήνες) που επεβλήθη στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και κατά της τιμωρίας της έδρας της με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Άρη.

Όσον αφορά την περίπτωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι μπορεί να μειωθεί στην έφεση κι αυτό γιατί οι έξι μήνες αφορούν το επεισόδιο με τον βοηθό διαιτητή της αναμέτρησης (αν και δε κατονομάζεται στο φύλλο αγώνα) και οι δύο την είσοδο στα αποδυτήρια.

Στην ΑΕΚ τονίζουν ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως τιμωρήθηκε για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών, κάτι που δεν προκύπτει από καμία έκθεση.

Αντιθέτως, όλοι συμφωνούν πως τα επεισόδια διαδραματίστηκαν στον διάδρομο μετά τη φυσούνα του ΟΑΚΑ και όχι στα αποδυτήρια, συνεπώς εκεί θα «πατήσει» η έφεση την οποία προετοιμάζει το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Όσον αφορά τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία αφού όλα συνηγορούν στο ότι η επανέναρξη του πρωταθλήματος, όποτε και αν δρομολογηθεί, θα γίνει χωρίς θεατές στις κερκίδες.

Ωστόσο, θα ασκηθεί έφεση αφού δεν υπάρχει έκθεση στην οποία να αναφέρεται βιαιοπραγία κατά του γυμναστή του Άρη.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, 17:56