Ικανοποιημένος από τη συγκέντρωση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο μετά τη φιλική ήττα (2-1) της «Ένωσης» από την Τρέντσιν.

«Αυτήν στιγμή αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να εφαρμόσουμε αυτά που δουλεύουμε και να τσεκάρουμε το επίπεδο κάποιων ποδοσφαιριστών. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που ο αντίπαλος άσκησε πίεση ψηλά, το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο και το δεύτερο ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο του ματς. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Δεχθήκαμε το γκολ και τελικά χάσαμε. Το σημαντικό ήταν να δούμε τις αγωνιστικές συμπεριφορές στον αγωνιστικό χώρο. Πάντα είναι καλές οι νίκες, ακόμη και στα φιλικά, αλλά είναι και κάποια πράγματα που ζητάμε και θέλουμε να κάνουν οι ποδοσφαιριστές και αυτό είναι το σημαντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, σημαντικό είναι να αναφέρουμε και την κούραση των ποδοσφαιριστών από τις καθημερινές προπονήσεις και πρέπει να αναλύσουμε αυτό το γεγονός. Αν είχαμε σκοράρει πρώτοι το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό για εμάς. Αλλά, αυτό που έπρεπε να δούμε, είναι κάποια πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση. Αυτό που με χαροποιεί ήταν ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι σε αυτή την πρόκληση», δήλωσε αρχικά ο Μιγκέλ Καρντόσο στην κάμερα της Nova.

Για το επίπεδο που βρίσκεται η ΑΕΚ, ύστερα από δύο φιλικά: «Είναι αδύνατον να πούμε κάτι για την ποιότητα. Έχουμε διαφορετικούς ποδοσφαιριστές και είναι αδύνατο να συγκρίνουμε. Προφανώς το επίπεδο είναι διαφορετικό για κάποιους, από τους υπόλοιπους. Το σημαντικό είναι προσπάθεια και αυτό που προσπαθούν να κάνουν σε αυτό που τους ζητάμε. Σε αυτό είμαστε σε ένα ενδιαφέρον επίπεδο. Θα δούμε το ρόστερ και θα δούμε πως θα φτιάξουμε την ομάδα».

Για το αν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για το εναλλακτικό πλάνο. Ο τερματοφύλακας είναι εκείνος που αποφασίζει. Είμαστε στα μέσα της προετοιμασίας και οι παίκτες προσπάθησαν να κάνουν αυτό που τους ζητήσαμε. Επίσης, αυτό που θα ήθελα να πω, είναι ότι οι τερματοφύλακες ήταν συνηθισμένοι από πέρυσι να παίζουν με μεγάλες μπαλιές. Φέτος, θέλουμε κάτι διαφορετικό. Αυτό δουλεύουμε καθημερινά και θα δούμε ποιος θα έχει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά από τους τερματοφύλακες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης