Τι κι αν η ΑΕΚ πήρε με συνοπτικές διαδικασίες την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με το ευρύ 4-0 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ;

Ο τεχνικός της «Ένωσης», Μάσιμο Καρέρα είχε πολλά παράπονα από την εμφάνιση των παικτών του, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Καρέρα μίλησε: 

Για το πώς είδε τους Αραούχο, Λιβάια και Ολιβέιρα στην ενδεκάδα: «Βλέπω την εικόνα όλης της ομάδας, όχι μόνο της επίθεσης. Είμαι ευχαριστημένος μόνο με το αποτέλεσμα. Δεν είμαι χαρούμενος με το πώς παίζαμε, ειδικά στο πρώτο μέρος γιατί κάθε παίκτης έπαιζε για τον εαυτό του. Δεν είμαι ευχαριστημένος συνολικά από την εμφάνιση».

Για την κίνηση χωρίς την μπάλα από τη μέση και μπροστά και πως την κρίνει: «Δεν υπάρχει μια τέλεια ομάδα, μια ιδανική ομάδα. Εμείς δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε. Η ομάδα πρέπει να δίνει πάντα το 100%. Να παλεύει στο 100% και να παίζει το κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο του αιώνα. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο τεχνικός της «Ένωσης» έριξε… γκάζια στους ποδοσφαιριστές του, αναφέροντας μεταξύ άλλων:  «Δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα. Τι είναι αυτά; Αυτά έχουμε πει; Βάζετε τον εαυτό σας και το “εγώ” σας πάνω από την ομάδα» για να προσθέσει πως: «Δεν θέλω να βλέπω τέτοια εικόνα. Απαγορεύεται να συμβαίνει αυτό. Είμαστε κακοί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης