Ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του νοκ-άουτ αγώνα της ΑΕΚ με τη Βόλφσμπουργκ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με τους «λύκους» σαν να είναι το ματς της ζωής τους, επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι πολύ σημαντικό για όλους στην ομάδα η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός προπονητής: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα θετικά και τα αρνητικά της Βόλφσμπουγκ και ποιους παίκτες πρέπει να προσέξει: «Δεν πρέπει να συγκεντωθούμε σε έναν παίκτη, αλλά σε όλη την ομάδα. Είναι δυνατή σε φυσικό επίπεδο αλλά και τεχνικά και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ως σύνολο».

Για το ότι η ΑΕΚ δεν είναι το φαβορί και ποια είναι η προσέγγιση για τη νίκη αλλά και το κλειδί για την πρόκριση: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς σαν να είναι ο αγώνας της ζωής μας. Σαν τελικός. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι. Να παίξουμε σωστά τακτικά, να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο και να ξέρουμε να… υποφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι».

Για το πως έχει προετοιμάσει πνευματικά την ομάδα του για τον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ: «Δεν χρειάζεται πολύ να προετοιμάσω τους παίκτες. Ο καθένας γνωρίζει πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας. Δεν χρειάζεται να φορτώσουμε περισσότερο τους παίκτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν έχει καταλήξει στο σχήμα και στα πρόσωπα και αν έχει κάποια γούρια πριν από τέτοια παιχνίδια: «Δεν θεωρώ ότι το γούρι παίζει ρόλο. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν καλύτερα από άλλους. Έχω στο μυαλό μου ήδη πως θα παίξουμε, έχουμε και την προπόνηση που θα ακολουθήσει».

Για το πόσο μεγάλη είναι για τον ίδιο  η πρόκληση της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League: «Και ως προπονητής της Σπαρτάκ είχα προκριθεί σε ομίλους. Εκτός από εμένα, είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες και για την ΑΕΚ ως κλαμπ να βρεθούμε στους ομίλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης