Στη δυνατότητα της ΑΕΚ να διαφοροποιεί τον σχηματισμό της ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε αγώνα στάθηκε ο Μάσιμο Καρέρα, στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη NOVA.

O Ιταλός προπονητής τοποθετήθηκε με αφορμή το χθεσινό (16/1) ματς κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε ότι: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο 4-3-3. Αυτό που περιμένω από τους παίκτες μου είναι να μπορούν να αλλάζουν σχήματα και να ανταποκρίνονται. Το είδαμε χθες, όταν αλλάξαμε τρεις φορές σύστημα, από το 4-3-3 στο 4-2-3-1 και προς το τέλος το κάναμε πιο αμυντικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με το γκολ του Αστέρα είπε ότι το «… δεχθήκαμε σαν… κοτόπουλα. Δεν γίνεται να δέχεσαι γκολ σε αντεπίθεση μετά από κόρνερ» ενώ για το γεγονός ότι η ΑΕΚ επί των ημερών του έγινε μία ομάδα που πιέζει συνεχώς, σχολίασε: «Το σύγχρονο ποδόσφαιρο δουλεύει με ένταση. Οι παίκτες πρέπει να πιέζουν ψηλά ώστε να κλέψουν τη μπάλα και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν».

Τέλος, για τον Νταμιάν Σιμάνσκι είπε: «Είναι ένας κεντρικός χαφ που χρειαζόμασταν μετά από την ατυχία του Γαλανόπουλου. Παίζει με ένταση και είναι ποιοτικός. Πιστεύω από την επόμενη εβδομάδα θα μπει στο ομαδικό πρόγραμμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης