Ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λέστερ στην Αγγλία, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League επισήμανε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο και να ανταποδώσουν την αγάπη του Δημήτρη Μελισσανίδη και των οπαδών της ομάδας.

Ερωτηθείς για το πώς πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα μετά τη συνάντησή του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Ιταλός τεχνικός είπε: «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δείξουμε μέσα στο γήπεδο, όσα πρέπει να αποδείξουμε. Πρέπει να ανταποδώσουμε την αγάπη που έχουμε πάρει από τον κόσμο και τον κ. Μελισσανίδη. Να αναδείξουμε ένα παιχνίδι με μαχητικότητα και ένταση και να αντιληφθούμε την κατάσταση. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν ανησυχεί μήπως αυτό το κλίμα επηρεάσει την ομάδα του, επισήμανε: «Αυτό που συνέβη το τελευταίο 24ώρο πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε, να αναρωτηθούμε και να το δούμε ως κάτι θετικό. Να το δούμε ως «οργή» και να τη μεταφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο. Να δείξουμε τι ομάδα είμαστε. Ότι δεν είμαστε αυτό που δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Το αφήνουμε πίσω. Ξεκινάμε από το μηδέν. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα και να ιδρώσουμε τη φανέλα που φοράμε».

Όσο για το αν έχει εντοπίσει πού οφείλονται οι κακές εμφανίσεις, υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι στα δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια κάναμε πολλά λάθη. Ατομικά λάθη. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Με τον Παναθηναϊκό μπήκαμε λάθος. Παίζαμε ένα ντέρμπι και στα ντέρμπι δεν έχει τόση σημασία ο βαθμολογικός πίνακας, αλλά το πάθος. Δεν είχαμε αρκετή μαχητικότητα για να κερδίσουμε. Αυτό είπα στους παίκτες. Αυτό τους έδειξα στην ανάλυση. Αύριο πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε καταλάβει τα λάθη μας και να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Τέλος, για το αν σκέφτεται προσθήκη στο επιτελείο του και αν ναι σε ποια θέση διέψευσε τη σχετική φημολογία, ξεκαθαρίζοντας: «Δεν ισχύει. Αυτή τη στιγμή είμαι καλά. Το επιτελείο δουλεύει σωστά. Δεν χρειάζομαι κάτι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης